Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paçanga Böreği

Paçanga Böreği
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Paçanga Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet yufka
*100 gr pastırma
*Kaşar peyniri
*1 kapya biber
*1 yeşil köy biberi
*1 domates
*2 3 dal maydanoz
*1 çay bardağı süt
*1 yumurta sarısı
*2 yemek kaşığı sıvayağ
*1 su bardağı galeta unu
*Tuz
*Karabiber

Paçanga Böreği Tarifi Yapılışı İç harcımızı hazırlayarak işe başlıyoruz Domates, Pastırma ve Biberleri küp küp doğruyoruz üzerine maydanoz doğruyoruz Ben paçangada maydanoz seviyorum Sevmiyorsanız kullanmayabilirsiniz Kaşar peyniri rendesi de ilave ettikten sonra üzerine tuz ve biraz karabiber ekleyip harmanlıyoruz Yufkaları sigara böreğinden kalın olup üçgen kesip içlerini süt ile biraz yumuşatıyoruz Dolu dolu bir yemek kaşığı harçtan alıp sarıyoruz Üzerine yumurta sarısı ve sıvı yağ karışımını altına üstüne sürüp galeta ununa her yerini buluyoruz 180 derece fırında biraz kızarana kadar pişiriyoruz sonrasında da ağzımız yana yana yiyoruz

Similar threads

Paçanga Böreği (Dondurucu için) Tarifi İçin Malzemeler *6 adet yufka *3 büyük boy domates *12 kg yeşil biber *250 gr kaşar peyniri *1 tatlı kaşığı tuz *200 gr pastırma *3 su bardağı galeta unu *3 yumurta Kızartmak için; *Sıvı Yağ Paçanga Böreği (Dondurucu için) Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Paçanga Böreği Tarifi İçin Malzemeler *3 adet yufka Sosu için; *12 (yarım) çay bardağı sıvı yağ *4 çorba kaşığı yoğurt *2 adet yumurta *Tuz İç harcı için; *250 gr pastırma *2 çorba kaşığı tereyağ *2 adet sivri biber *6 adet cherry domates *Maydanoz *Karabiber *1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Paçanga Böreği Tarifi İçin Malzemeler *3 adet yufka *78 küçük dilim pastırma *1 domates *1 kapya biberi *1 yeşil biber *1 kase rendelenmiş kaşar *Sıvı yağ *Galeta unu Paçanga Böreği Tarifi Yapılışı Önce biberi küçük küçük doğrayın ve az yağda hafif kavurun Küçük küçük doğrayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Bir dönem yemek programlarına damgasına vuran paçanga böreği, dünyada ve ülkemizde çok sevilen ara sıcaklardan bir tanesidir. Paçanga böreği pastırma, domates ve biberden oluşan bir yufka böreği olup, çok dikkat çeken bir börektir. Paçanga böreği aynı zamanda oldukça da besleyicidir. Günün hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Muhteşem Paçanga Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yufka 56 adet İç harcı için: *3 orta boy domates *4 adet biber *200 gr pastırma(ben göz kararı koyuyorum) *2 su bardağına yakın kaşar peyniri *Dışına bulamak için: *34 adet yumurta *Galeta unu Kızartmak için: *Sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt