Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Paçanga

Paçanga
0
68

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
pacanga-2.jpg

Paçanga Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet yufka
  • 8 dilim pastırma
  • 2 orta uzunluk domates
  • 2 adet sivribiber
  • Kaşar rendesi(miktarı isteğe bağlı)
Kızartmak için;
  • Sıvıyağ

Paçanga Tanımı Yapılışı

  1. Paçangaları sıvı yağda kızartacağımız için iç gerecini öncelikle tavada biraz soteleyelim.
  2. Yani bir tavaya biraz sıvı yağı koyup küp küp kestiğimiz biber ve domatesleri hafif eriyinceye kadar kavuralım ve altını kapatalım.
  3. Öteki taraftan 1 adet yufkamızı masanın üzerine serelim, 4 e bölelim,
  4. Her modülün geniş kısmına sotelediğimiz biber ve domates, bir dilim pastırma ve istediğimiz ölçüde kaşar rendesi koyarak saralım.
  5. 2 adet yufkadan 8 adet börek çıkıyor. Hazırladığımız börekleri kızgın yağda kızartalım.
  6. Hem pratik hem çok doyurucu hem de lezzetli mi lezzetli????.
Deneyin derim, bayılacaksınız❤️.
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt