Paçanga Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet yufka
- 8 dilim pastırma
- 2 orta uzunluk domates
- 2 adet sivribiber
- Kaşar rendesi(miktarı isteğe bağlı)
- Sıvıyağ
Paçanga Tanımı Yapılışı
- Paçangaları sıvı yağda kızartacağımız için iç gerecini öncelikle tavada biraz soteleyelim.
- Yani bir tavaya biraz sıvı yağı koyup küp küp kestiğimiz biber ve domatesleri hafif eriyinceye kadar kavuralım ve altını kapatalım.
- Öteki taraftan 1 adet yufkamızı masanın üzerine serelim, 4 e bölelim,
- Her modülün geniş kısmına sotelediğimiz biber ve domates, bir dilim pastırma ve istediğimiz ölçüde kaşar rendesi koyarak saralım.
- 2 adet yufkadan 8 adet börek çıkıyor. Hazırladığımız börekleri kızgın yağda kızartalım.
- Hem pratik hem çok doyurucu hem de lezzetli mi lezzetli????.