Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paf Ciğer Kavurması

Paf Ciğer Kavurması
0
135

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Paf Ciğer Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg çekilmiş paf ciğer
  • 300 gr çekilmiş kuyruk yağı
  • Veya 1 su bardağı sıvı yağ
  • 6 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 6 kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz silme
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1-5 yemek kaşığı kimyon
  • 1-5 yemek kaşığı pulbiber
Yanına;
  • Maydanoz
  • Domates

Paf Ciğer Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle çekilmiş olan ciğeri 1 litre su ile kavurma tavasına alalım.
  2. Kaynadıktan 5/10 dk sonra ciğeri bir süzgece alarak o suyu dökelim.
  3. Ciğeri musluğun altında bir ölçü yıkayalım kavurma tavasını da yıkayıp, kuyruk yağını içine alarak pişirelim.
  4. Kuyruk yağı eriyince ciğer ve tuz ek edelim onuda 10/15 dk kavuralım.
  5. Üzerine iri doğranmış soğan ve biberi ekleyerek onlarda piştikten sora baharatları ek ederek 2 su bardağı su ekleyip, suyu çekilince ye kadar pişirelim su ek ettim zira baharatı daha hoş özleşiyor. Deneyenlere şimdiden. Afiyet olsun????
Paf Ciğer Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,481Konular
981,444Mesajlar
29,608Kullanıcılar
diyar123Son üye
Üst Alt