Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pakistan'da muson yağmurlarının yol açtığı sel felaketi

Pakistan'da muson yağmurlarının yol açtığı sel felaketi
0
61

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Pakistan'daki sel felaketinde meyyit sayısı 1355'e çıktı

Similar threads

Osmangazi Belediyesi, Pakistan’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelere yardım eli uzatmak gayesiyle besin paketlerinden oluşan yardım gereçlerini bölgeye gönderdi. Pakistan’da 14 Haziran’dan bu yana tesirli olan şiddetli muson yağmurlarının yol açtığı ve milyonlarca kişiyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Türk Kızılay, bir müddettir tesirini gösteren Muson yağmurlarının sel ve su baskınlarına yol açtığı Pakistan’da afetten etkilenenler için içerisinde afet çadırı, yatak, battaniye, yağmurluk, çizme ve kürek bulunan insani yardım TIR’larını Kuzeydoğu Anadolu Bölge Afet İdare Merkezi’nden uğurladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Pakistan'da şiddetli yağışların sebep olduğu sellerde ölenlerin sayısı 1033'e çıktı. Pakistan Ulusal Afet İdare Ajansı (NDMA) bilgilerine nazaran, ülkede son 24 saatte 119 kişi hayatını yitirdi, 71 kişi yaralandı. Ülke genelinde 14 Haziran'dan bu yana tesirli olan şiddetli yağışlarda hayatını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı (AFAD) uyumunda, ortalarında Türk Kızılay’ın da bulunduğu STK’ların dayanağıyla hazırlanan temel insani yardım gereçlerini taşıyan birinci Yeterlilik Treni, Pakistanlı selzedeler için Tarihi Ankara Garı’nda düzenlenen merasimle yola çıktı. Türk Kızılay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
BURSA (İGFA) - Pakistan'da 14 Haziran'dan bu yana etkili olan muson yağmurlarının yol açtığı sellerde etkilenen vatandaşlara Türkiye destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bursa Kestel Belediyesi tarafından Pakistan’a bir tır dolusu temel ihtiyaç malzemesi yola çıktı. Kestel Belediyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt