Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pakistan'ın Yönetim Şekli

Pakistan'ın Yönetim Şekli
0
363

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Pakistan'ın Idare Biçimi

Pakistan'ın Idare Şekli Nedir

Pakitan'ın Idare Şekli Başkanlık Tipi Cumhuriyet

Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Güney Asya'da bir ülkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Çin, doğusunda Hindistan vardır Nüfus bakımından dünyada 6'dır

1947'de İngiliz sömürgesindeki Hindistan'dan, yaşanan kanlı bir çaba sonrası ayrılarak 14 Ağustos 1947'de kurulmuştur Daha ardından yine bir bölünme yaşayıp, batısı bugünkü Pakistan doğusu da Bangladeş olmuştur

Pakistan'da Pencap, Sind, Kuzeybatı Sınır Eyaleti ve Belucistan elde etmek üzere 4 eyalet vardır Federal başkent İslamabad'dır *

Similar threads

Pakistan'ın Matematiksel Konum Özellikleri, Pakistan'ın Matematiksel Konum Özelliği, Pakistan, resmî adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Güney Asya'da bir ülkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Çin, doğusunda Hindistan vardır Nüfus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
Pakistan'ın Şehir İsimleri Pakistan'daki Şehirler Pakistan, resmî adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Güney Asya'da bir ülkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Çin, doğusunda Hindistan vardır Nüfus bakımından dünyada 6'dır 1947'de İngiliz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Pakistan'ın Coğrafi Özellikleri, Pakistan'ın Coğrafi Yapısı; Pakistan , resmî adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Güney Asya'da bir ülkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Çin, doğusunda Hindistan vardır Nüfus bakımından dünyada 6'dır2 14...
Cevaplar
0
Görüntüleme
421
Pakistan'ın Telefon Kodu nedir, Pakistan'ın Telefon Kodu Kaçtır, Pakistan'ın Telefon Kodu92 dir Pakistan, resmî adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Güney Asya'da bir ülkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Çin, doğusunda Hindistan vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Pakistan'ın Yonetim Bicimi Pakistan'ın Yonetim Şekli Nedir Pakitan'ın Yonetim Şekli Başkanlık Tipi Cumhuriyet Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt