Palaimon Bohca Nasıl Yapılır
Palaimon Bohca Resimli
Palaimon Bohca Tarifi
imagespalaimonbohca5ad42f50ace1e
Malzemeler
750 gram dilim somon
2 corba kaşığı tereyağı
1 adet ince kıyılmış soğan
2 diş sarmısak
50 gram haşlanmış ahtapot
50 gram haşlanmış kalamar
56 adet karides, 56 adet mantar
100 gram iskorpit balığı
1 corba kaşığı soya sosu
4 dilim mozzarella peyniri
Karabiber
Yapılışı
TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin İcine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tum malzemeyi karıştırıp kenara alın Somonları ince dilimleyin İclerine harcı pay edin ve her birini bohca şeklinde kapatın Daha sonra guvece yerleştirin Uzerlerine mozzarella peyniri koyun Onceden ısıtılmış 200 derece fırında 1520 dakika pişirin Sıcak servis yapın
Palaimon Bohca Resimli
Palaimon Bohca Tarifi
imagespalaimonbohca5ad42f50ace1e
Malzemeler
750 gram dilim somon
2 corba kaşığı tereyağı
1 adet ince kıyılmış soğan
2 diş sarmısak
50 gram haşlanmış ahtapot
50 gram haşlanmış kalamar
56 adet karides, 56 adet mantar
100 gram iskorpit balığı
1 corba kaşığı soya sosu
4 dilim mozzarella peyniri
Karabiber
Yapılışı
TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin İcine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tum malzemeyi karıştırıp kenara alın Somonları ince dilimleyin İclerine harcı pay edin ve her birini bohca şeklinde kapatın Daha sonra guvece yerleştirin Uzerlerine mozzarella peyniri koyun Onceden ısıtılmış 200 derece fırında 1520 dakika pişirin Sıcak servis yapın