
Pamuk Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Kek için;
- 5 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 2 su bardağı nişasta
- 1 kabartma tozu
- Aldığı kadar un
- 2 bardak süt
- 2paket petibör bisküvi
- 6 bardak süt
- 4 kaşık nişasta
- 2 kaşık un
- 5 kaşık şeker
- 1 kaşık tereyağı
- Hindistan cevizi
- Nar
Pamuk Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta şeker güzelce çırpılır. Nişasta, kabartma tozu, un ek edilip, akışkan kek kıvamı elde edilir.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
- Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 2 bardak süt dökülür tencereye krema materyallerimizi alıyoruz.
- Süt, nişasta, un ve şekeri pişiriyoruz kekimizin üzerine bir ölçü sürüyoruz.
- Kremadan petibör bisküvileri diziyoruz sonra bir daha kremadan sürüyoruz.
- En son üzerini hindistan cevizi ile süslüyoruz.