Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pamuk Peynirli Ağzı Açık

Pamuk Peynirli Ağzı Açık
0
24

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
pamuk-peynirli-agzi-acik.jpg

Pamuk Peynirli Ağzı Açık Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım paket yaş maya yoksa 1yemek kaşığı kuru maya
  • Aldığı kadar un
  • 2 adet yumurta (Sarısı üzeri için beyazını peynirli harcın içine koyuyoruz)
Peynirli harcı için;
  • Kasar peyniri
  • Köy peyniri birazda otlu peynir kullandım siz hangi peynirleri istek ederseniz onu kullanın

Pamuk Peynirli Ağzı Açık Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ilık süt, ılık su ,tozşeker ve mayayı karıştıralım sıvı yağı ve tuzu da ekleyip, unumuzu ek edelim.
  2. Ele yapışır yumuşak kıvamda bir hamur olsun. Hamuru 45 dk mayalanması için ılık bir ortamda dinlendirin.
  3. Mayalanan hamuru mandalina büyüklüğünde koparıp açalım.
  4. Kenarlarını görseldeki üzere katlayıp, yumurta sarısını kenarlarına sürüp, ortasına peynirli harcı koyalım.
  5. Üzerine süslemek için çörekotu ve susam koyalım. 10 dk tepsi mayası yapalım.
  6. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim afiyet olsun????
Pamuk Peynirli Ağzı Açık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt