Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pancar Çorbası

Pancar Çorbası
0
21

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
pancar-corbasi.jpg

Pancar Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 4-5 adet orta uzunluk pancar
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tutam karabiber
  • Yeteri kadar tuz
  • 1 elin baş parmağının yarısı kadar kök zencefil
  • Yarım limon
  • Yarım portakal suyu
  • 5-6 su bardağı et yahut tavuk suyu

Pancar Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Çok küçük doğranmış soğan ve sarımsağı sıvı yağda biraz soteleyelim.
  2. Soyup yıkadığımız patates ve pancarı küp doğrayıp soğanın üzerine ekleyelim.
  3. Tuz, karabiber, rendelenmiş zencefil, limon ve portakal suyunu ek edip iki üç dakika daha soteleyip üzerini iki parmak geçecek kadar tavuk yahut et suyu ek edip sebzeler yeterlice yumuşayana kadar orta ateşte kaynatalım.
  4. Çorbamızı blenderden geçirip servis edelim. Servis esnasında varsa 1 tatlı kaşığı kadar labne ile servis edelim.
Not: Kıvamı ne çok koyu ne çok sıvı olmamalı ona nazaran su eği yapabilirsiniz!.

Pancar Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt