Pancarlı Humus Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı haşlanmış nohut
- 4 dilim pancar turşusu
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı tahin
- 3 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı kimyon
- Yarım çay kaşığı tuz
- 1 adet limon
Pancarlı Humus Tanımı Yapılışı
- Nohutu haşlayıp kabuklarını ayıklıyoruz.
- Rondonun içerisine alıyoruz.
- Tahin ,sarımsak ,sıvı yağ ,kimyon, tuz ,limon suyu ve pancar turşusundan birkaç dilim ek ettikten sonra hepsini rondoda çekiyoruz. Şayet rondo çekmekte zorluk çekerse yarım çay bardağı kadar su eği yapabilirsiniz
- Servis tabağına alarak dilediğiniz üzere servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun