iltasyazilim
FD Üye
Pancarlı Mantarlı Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler
*34 adet taze mantar
*1 küçük boy pancar
*Konserve Mısır
*Bir tutam dereotu
*Bir tutam maydanoz
*45 yaprak marul
*23 yaprak mor lahana
*Yarım Mozarella peyniri (2 dilim beyaz peynir kullanabilirsiniz)
Sosu için;
*Zeytinyağı
*Tuz
*Kırmızı pul biber
*Sumak
*Limon suyu
*Nar ekşisi
Pancarlı Mantarlı Diyet Salata Tarifi Yapılışı Ben ve benim ilginç ama bir o kadar da besleyici salata tariflerim )) Diyete devam diyet salata tariflerine devam ) mantar çiğ yenir mı demeyin uzmanlar sebzeleri çiğ tüketin demiyor mu ayrıca bir kere deneyin derim seveceksiniz salatada mantar olduğu anlaşılmıyor her türlü salataya bir iki ilave edin derim
*
Salata malzemelerini ince ince doğrayın mantarları da yemeklik doğradığınızdan daha küçük doğrayın sos malzemelerini de ilave edin servise hazır afiyet olsun*Diyet dediğime bakmayın her şekilde tam doyurucu bir salata Bir kişi için fazla gelebilir isterseniz iki öğünde tüketin
*34 adet taze mantar
*1 küçük boy pancar
*Konserve Mısır
*Bir tutam dereotu
*Bir tutam maydanoz
*45 yaprak marul
*23 yaprak mor lahana
*Yarım Mozarella peyniri (2 dilim beyaz peynir kullanabilirsiniz)
Sosu için;
*Zeytinyağı
*Tuz
*Kırmızı pul biber
*Sumak
*Limon suyu
*Nar ekşisi
Pancarlı Mantarlı Diyet Salata Tarifi Yapılışı Ben ve benim ilginç ama bir o kadar da besleyici salata tariflerim )) Diyete devam diyet salata tariflerine devam ) mantar çiğ yenir mı demeyin uzmanlar sebzeleri çiğ tüketin demiyor mu ayrıca bir kere deneyin derim seveceksiniz salatada mantar olduğu anlaşılmıyor her türlü salataya bir iki ilave edin derim
*
Salata malzemelerini ince ince doğrayın mantarları da yemeklik doğradığınızdan daha küçük doğrayın sos malzemelerini de ilave edin servise hazır afiyet olsun*Diyet dediğime bakmayın her şekilde tam doyurucu bir salata Bir kişi için fazla gelebilir isterseniz iki öğünde tüketin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.