Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pankek

Pankek
0
17

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • ️2 adet yumurta
  • ️2 yemek kaşığı toz şeker
  • ️1 su bardağı süt
  • ️1,5 su bardağı un
  • ️1 paket kabartma tozu
  • ️1 paket vanilya
Pişirme etabında;
  • Az ölçüde sıvı yağ
Servis esnasında;
  • Bal
  • Çikolata
  • Reçel
  • Kivi, muz, çilekle servis edebilirsiniz

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Pankek yapmak için öncelikle yumurta ve şekeri uygun bir karıştırma kabına alarak çırpalım.
  2. Süt ,un, kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyerek kek hamurundan biraz daha koyu bir hamur elde edelim.
  3. Tavamızın içine çok az sıvı yağ dökelim ve tavanın her yerine yayalım.
  4. Hamur porsiyonlayıcı ile tavamıza hamuru akıtalım (porsiyonlayıcı yoksa büyük bir kaşık koymanız kâfi ).
  5. Üzeri göz göz olmaya başlayan pankeklerimizi spatula yardımı ile aksi çevirelim.Diğer tarafınıda pişirelim.
  6. Her iki tarafıda pişen pankekler servise hazır.
  7. Zevkinize nazaran çikolata ,reçel, bal ve meyvelerle servis edebilirsiniz.
Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt