Panna Cotta (Çok Hafif İtalyan Tatlısı) Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg süt
- 1 paket krema
- 2 çay bardağı toz şeker
- 6 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 paket vanilya
- Sosunu dilediğiniz meyveden hazırlayabilirsiniz ya da hazır sos kullanabilirsiniz
Panna Cotta (Çok Hafif İtalyan Tatlısı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Krema dahil tüm materyaller tencereye alınır ve kaynayana kadar karıştırılarak pişirilir.
- Kaynadıktan sonra altı kısılır 5 dakika daha pişirilir ve kaselere alınır.
- Tatlınız soğurken çilek, kiraz, vişne, limon neyli isterseniz üzerine meyve sosu hazırlayabilirsiniz.
- Dilerseniz hazır sos kullanıp tane meyvelerle de süsleyebilirsiniz.