Panna Cotta Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg süt
- 2 çay bardağı şeker
- 6 yemek kaşığı nişasta (Mısır nişastası kullandım )
- 1 paket vanilya
- 1 paket sıvı krema
- 1paket (40 gr) beyaz çikolata
- 1 çay bardağı şeker
- Yarım kilo vişne
- 2yemek kaşığı nişasta
Panna Cotta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tüm gereçleri tencereye alıp karıştırıyoruz.
- 5 dakikada tencerede kaldıktan sonra bardaklara döküyoruz.
- Vişne sosu içinine vişne sosu için tüm gereçleri tencereye alıp, bızttlatıyoruz (Blendır) ben vişneleri çok püremsi yapmadım.
- Süslemeyi sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Biz frenk üzümüyle süsledik. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.