Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parfe

Parfe

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
parfe.jpg

Parfe Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet pandispanya ( hazır yahut mesken üretimi )
  • 2 adet muz
Kreması için:
  • 1 kutu sıvı krema( 200 ml )
  • 1 çay bardağı soğuk süt
  • 2 paket toz kremşanti
Üzeri için Ganaj:
  • 1 paket sıvı krema ( 200 ml )
  • 180 gram sütlü çikolata

Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Pandispanyayı küp küp doğrayalım, 2 adet muzuda doğrayalım. ( içerisine çilek, fındık, kivi, damla çikolata istediklerinizi ekleyebilirsiniz ).
  2. Krema için materyalleri 5 dk çırpıp pandispanya ve muzun üzerine döküp güzelce karıştırın.
  3. Kelepçeli kalıba streç yayıp içerisine karışımı döküp düzeltip üzerini kapatıp buzluğa atalım ,5-6 saat dinlendirelim.
  4. Servis yapacağınız vakit ganajı hazırlayalım.
  5. Sıvı kremayı kaynama noktasına getirip altını kapatıp çikolatalı koyup güzelce karıştıralım .
  6. Ilıyınca kalıptan çıkarttığımız parfenin üzerine yayalım istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt