Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paribu Yeni Bir Altcoin Listeledi

Paribu Yeni Bir Altcoin Listeledi
0
62

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
paribu-yeni-bir-altcoin-listeledi.jpeg

Yerli kripto varlık işlem platformlarından Paribu, bugün VeChain’i listelediğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Paribu, lider tedarik zinciri blokzinciri olan VeChain’i (VET) listeledi. Platformun Twitter hesabından yapılan açıklamada 12:00 itibariyle yatırım işlemlerinin başladığı aktarıldı. Alım satım işlemleri ise VET/TL paritesinde 15:00 itibariyle başladı.

VeChain, geçtiğimiz saatlerde Çin’den gelen FUD haberi ile son 24 saatte yaklaşık %7 düşüş yaşadı. VET yayın saati itibariyle 0.091931 dolardan işlem görüyor.

Similar threads

Türk Bitcoin ve kripto para borsası Paribu, bugün altcoin projesi VeChain’i listelediğini duyurdu. Borsada VeChain (VET) yatırma işlemleri başladı. Paribu, bugün altcoin projesi VeChain’i listelediğini duyurdu Yerli Bitcoin ve kripto para borsası Paribu, bugün VeChain’i listelediğini duyurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kripto varlık alım satım platformu Paribu, Arsenal Fan Token’ı listeledi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu, bugün resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Arsenal Fan Token’ı (AFC) listelediğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Kripto varlık alım satım platformu Paribu, Ankr’yi (ANKR) listeledi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu bugün, resmi Twitter hesabı üzerinden Ankr’yi (ANKR) listelediğini duyurdu. Bugün saat 13:00...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Paribu, bugün yeni bir altcoin listelediğini duyurdu. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Kripto varlık alım satım platformu Paribu, gerçekleştirdiği airdrop ile son vakitlerin en çok konuşulan altcoinlerinden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kripto varlık alım satım platformu Paribu, büyük rallisi ile son zamanların en çok konuşulan meme tokenlarından biri olan Shiba Inu’yu listeliyor. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu bugün yaptığı açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,506Konular
983,045Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt