Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paribu Yeni Bir Altcoin Listeledi 

Paribu Yeni Bir Altcoin Listeledi 
0
41

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
paribu-yeni-bir-altcoin-listeledi-1.jpg

Kripto varlık alım satım platformu Paribu, Arsenal Fan Token’ı listeledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Paribu, bugün resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Arsenal Fan Token’ı (AFC) listelediğini duyurdu.

Bugün 12:30 itibariyle yatırma işlemlerini başlatan platform, 14:00 itibariyle ise alım satım işlemlerini başlattı. Kullanıcılar, AFC/TL paritesi ile işlem yapabilecekler.

Arsenal Fan Token, gerçekleştirdiği FTO’sunun ardından bugün listelendi. Chiliz platformunda da listelenen AFC, listelenmesi ile %165’a varan yükseliş gördü. AFC yayın saati itibariyle 6.78 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Similar threads

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun Fan Token tahminleri gerçekleşmeye başlıyor gibi görünüyor. CZ, Ekim ayının başlarında DeFi, NFT, GameFi ve Metaverse sektörlerinin ardından sıranın fan tokenlerde olacağını tweet’lemişti. Şimdi ise birer birer kripto para borsalarında listelenen fan tokenler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kripto varlık alım satım platformu Paribu, Ankr’yi (ANKR) listeledi. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu bugün, resmi Twitter hesabı üzerinden Ankr’yi (ANKR) listelediğini duyurdu. Bugün saat 13:00...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Yerli kripto varlık işlem platformlarından Paribu, bugün VeChain’i listelediğini duyurdu. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu, lider tedarik zinciri blokzinciri olan VeChain’i (VET) listeledi. Platformun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Paribu, bugün yeni bir altcoin listelediğini duyurdu. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Kripto varlık alım satım platformu Paribu, gerçekleştirdiği airdrop ile son vakitlerin en çok konuşulan altcoinlerinden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kripto varlık alım satım platformu Paribu, büyük rallisi ile son zamanların en çok konuşulan meme tokenlarından biri olan Shiba Inu’yu listeliyor. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Paribu bugün yaptığı açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,506Konular
983,040Mesajlar
33,109Kullanıcılar
Mp1984Son üye
Üst Alt