Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parlak Saclar İcin Pratik Bir Oneri

Parlak Saclar İcin Pratik Bir Oneri
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ALT :wwwupluploadsparlaksaclar11351parlaksaclar11351ALT

Saclarınızın daha canlı ve parlak olmasını mı istiyorsunuz hemen sizlere hem cok pratik hem evinizde bulunan malzemelerle zahmetsi sac parlatma yontemlerindne birini paylaşmak istiyorum

Bayanların bircoğunun muzdarip olduğu donuk ve mat saclardan artık kolayca kurtulabilirsiniz bayanlar nasılmı diye sorduğunuzu duyar gibiyim hemen anlatıyorum inanın cok kolay ve sonuc mukemmel

Sadece sirke ile saclarınızın canlı ve parlak gorunmesini sağlayabilirsinizSaclarınızı guzelce yıkayın saclarınız auygun olan şampuan ve sac kreminizi kullandıktan sonra tamamen bu urunleri saclarınızdan arındırın daha sonra bir kovaya son durula suyunuzu doldurun icerisine 2 yemek kaşığı kadar sirke katın ve karıştırın saclarınızı son olarak hazırlaıdğınız bu su ile yıkayın son olarak bir havlu ile ıslaklığını alın ve kendi halinde kurumaya bırakın saclarınızıGoreceksiniz ne kadar parlak ve canlı gorunduğunu

Similar threads

ALT :wwwlarcomupluploadsparlaksaclar11351parlaksaclar11351ALT Saçlarınızın daha canlı ve parlak olmasını mı istiyorsunuz hemencecik sizlere ayrıca fazla pratik keza evinizde yer alan malzemelerle zahmetsi saç parlatma yöntemlerindne birini paylaşmak istiyorum Bayanların birçoğunun müzdarip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Parlak ve canlı saclar icin oneriler Parlak ve bakımlı saclar Saclarınız parlaklığı ve bakımı imagesparlakvecanlisaclaricinoneriler5ad4d23e1c64b Guzellik uzmanı Suna Dumankaya parlak ve canlı saclar icin aşağıdaki onerileri tavsiye etti Sac bakımı doğru yapılmadığı taktirde istenmeyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Merhaba bayanlar biz bayanların en cok onem verdiği konulardan biridir sac parlaklığı ozellikle calışan bayanların saclarındaki matlık ve solgun gorunum oldukca can sıkıcı bir durumdur Saclarınızın daha canlı ve parlak gorunmesi icin yapmanız gereken şey cok basit bayanlar sizlere oyle uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Parlak Saclar icin Evde Yapılan Maske Tarifi Parlak Saclar icin Evde Yapabileceğiniz Maske Tarifi Saclarınız mat ve cansızmı gorunuyor oyleyse sizlere saclarınızı parlak gostericek canlılığına kavuşturacak evinizde kolaylıkla yapabilceğiniz ozel bir maske tarifi sunuyoruz Parlak saclar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Canlı ve Parlak Saclar İcin Ne Yapmalı? Kim istemez parlak ve canlı saclara sahip olmayı elbbette tum bayanlar bu soruya ben diye cevap vericektirOzellikle calışan bayanlar icin sac bakımı canlı ve parlak saclara sahip olmak cok onemlidirCanlı saclara shaip olmak icin evinizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt