Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Parlak Saçlar İçin Pratik Bir Öneri

Parlak Saçlar İçin Pratik Bir Öneri
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ALT :wwwlarcomupluploadsparlaksaclar11351parlaksaclar11351ALT

Saçlarınızın daha canlı ve parlak olmasını mı istiyorsunuz hemencecik sizlere ayrıca fazla pratik keza evinizde yer alan malzemelerle zahmetsi saç parlatma yöntemlerindne birini paylaşmak istiyorum

Bayanların birçoğunun müzdarip olduğu donuk ve mat saçlardan artık kolayca kurtulabilirsiniz bayanlar nasılmı diye sorduğunuzu duyar gibiyim anında anlatıyorum inanın fazla kolay ve sonuç

Yalnızca sirke ile saçlarınızın canlı ve aydınlık görünmesini sağlayabilirsinizSaçlarınızı dürüstçe yıkayın saçlarınız auygun olan şampuan ve saç kreminizi kullandıktan sonradan tamamen bu ürünleri saçlarınızdan arındırın sonra bir kovaya son durula suyunuzu doldurun içerisine 2 yemek yemek kaşığı kadar sirke katın ve karıştırın saçlarınızı son olarak hazırlaıdğınız bu su ile yıkayın son olarak bir havlu ile ıslaklığını alın ve kendi halinde kurumaya bırakın saçlarınızıGöreceksiniz ne kadar aydınlık ve canlı göründüğünü *

Similar threads

ALT :wwwupluploadsparlaksaclar11351parlaksaclar11351ALT Saclarınızın daha canlı ve parlak olmasını mı istiyorsunuz hemen sizlere hem cok pratik hem evinizde bulunan malzemelerle zahmetsi sac parlatma yontemlerindne birini paylaşmak istiyorum Bayanların bircoğunun muzdarip olduğu donuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Canlı ve Aydınlık Saçlar İçin Ne Yapmalı? Kim istemez aydınlık ve canlı saçlara sahip olmayı elbbette bütün bayanlar bu soruya ben diye yanıt vericektirÖzellikle çalışan bayanlar için saç bakımı canlı ve aydınlık saçlara sahip almak fazla önemlidirCanlı saçlara shaip edinmek için evinizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Merhaba bayanlar biz bayanların en fazla önem verdiği konulardan biridir saç parlaklığı bilhassa çalışan bayanların saçlarındaki matlık ve anemik dış görünüş oldukça can sıkıcı bir durumdur Saçlarınızın daha canlı ve parlak görünmesi için yapmanız gereken şey fazla basit bayanlar sizlere o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Parlak Saçlar için Evde Yapılan Maske Tarifi Aydınlık Saçlar için Evde Yapabileceğiniz Maske Tarifi Saçlarınız mat ve cansızmı görünüyor öyleyse sizlere saçlarınızı aydınlık göstericek canlılığına kavuşturacak evinizde kolaylıkla yapabilceğiniz özel bir maske tarifi sunuyoruz Parlak saçlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Aydınlık ve canlı saçlar için öneriler Aydınlık ve dar saçlar Saçlarınız parlaklığı ve bakımı Alımlılık uzmanı Suna Dumankaya aydınlık ve canlı saçlar için aşağıdaki önerileri nasihat etti Saç bakımı doğru yapılmadığı taktirde istenmeyen dağınık, cansız ve bunun sonucunda da dökülmelere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,044Kullanıcılar
Üst Alt