Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Parmak Yedirten Yoğurtlu Kısır

Parmak Yedirten Yoğurtlu Kısır
0
86

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
parmak-yedirten-yogurtlu-kisir.jpg

Parmak Yedirten Yoğurtlu Kısır Tanımı İçin Gereçler

  • 1 çay bardağı ince bulgur
  • Yarım su bardağı kaynar su
  • 300 gram garnitür
  • 150 gram konserve mısır
  • 1 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 5 adet salatalık turşusu
  • 2 adet yeşil soğan
  • 5 dilim havuç turşusu
  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 5 kısım dereotu
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz.

Parmak Yedirten Yoğurtlu Kısır Tanımı Yapılışı

  1. Derin bir kaba bulguru aldım üzerine kaynar suyu döktüm.
  2. 5 dakika üzeri kapalı halde dinlendirdim.
  3. Soğanı, turşuları ve kırmızı biberi doğradım.
  4. Mısır ve garnitürü yıkadım.
  5. Hepsini bulgurun üzerine aldım.
  6. İnce doğranmış dereotu, rendelenmiş satımsak, hardal ve tuzu da ek ettim.
  7. Son olarak yoğurduda ek ederek karıştırdım.
  8. Şayet çok kuru gelirse biraz daha yoğurt ek yapa bilirsiniz.
  9. Salatayı kaselere bölerek servis yaptım. Deneyeceklere afiyet olsun.
 
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt