Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pasta

Pasta
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
pasta.jpg

Pasta Tanımı İçin Gereçler


Pastacı kreması
  • 3 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 1su bardağı soğuk süt
  • 1 poşet kremşanti
Pandispanya
  • 5 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı mısır nişastası
  • 1 kahve fincanı sıcak su
  • 1 çay kaşığı vanilya
Orta katlar için
  • Çikolata modülleri

Pasta Tanımı Yapılışı

  1. Pandispanya için yumurtaları ve şeker krema kıvamına gelene kadar çırp sıcak suyuda ekleyip 2 dk daha karıştıralım.
  2. Sonra kuruları en az iki defa eleyip üç seferde yumurtalı karışıma supatula ile alttan üste gerçek karıştıralım ve 18 cm kek kalıba dökelim 170 derece fırında 40-45 dk pişirelim.
  3. Pastacı kreması için tüm gereçleri tencereye alıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
  4. Daha sonra streç filmile kapatıp soğutalım.
  5. Daha sonra krem şantiyi süt ile çırpıp muhallebi ile birleştirelim.
  6. Kremamızı 1 gece dolapta dinlensin.
  7. Pandispanya 4 pat yapalım birinci katı süt ile ıslayalım.
  8. Ortasına kremadan sürüp çikolata serpelim her katı birebir biçimde yapalım.
  9. Sonra dolapta bir saat dinlendirelim.
  10. Kalan krema ile dışını sıvayalım ve üzerine her yerine hindistan cevizi serpelim benim kremam üstünü süslemeyede yetti.Üzerine beyaz çikolata ile süsleyebiliriz.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt