Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastane Limonatası

Pastane Limonatası

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Pastane Limonatası Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet limon
  • 1 adet portakal
  • 1,5 bardak toz şeker
  • Bir tatlı kaşığı limon tuzu
  • 3 litre su
  • Tülbent

Pastane Limonatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önceden difrize attığImız limon ve portakalı çıkarıyoruz.
  2. On dk sonra kesilecek kıvama gelen limon ve portakalı dörde beşe bölün mikserin rastgele parçalayıcı içine atın bir buçuk bardak toz şekeri atın.
  3. İyice öğütene kadar parçalansın ben on dk yakın tuttum tahminen parçalayıcım güçsüz bilemedim.
  4. Kenardaki üç litre suyun içine boşaltın.
  5. Bir tatlı kaşığı limon tuzunu ek edip beş dk üzere karıştırın.
  6. İyice sonra koyacağınız kabın üzerine tülbent koyup yavaş yavaş süzün hatta ortada tülbenti yıkayın daha âlâ süzüyor.
  7. Arada tülbenti sıkın güzelce rengi çıksın büsbütün püf noktaları ile anlatmaya çalıştım.
Not;Buzluğa bol bol limon portakal atın mükemmel bir limonata oluyor ne hazırlar da nede pastanelerdekin den emin olun ki çok daha tadı hoş limon portakalı buzlu hafif olsun buzlu olunca acısı çıkmıyor içine afiyet olsun ramazanı şerifimiz mübarek olsun.❤️

Pastane Limonatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pastane Limonatası Tanımı İçin Gereçler 5 adet limon1 adet portakal1 buçuk bardak şeker1 litre su Pastane Limonatası Tanımı Yapılışı Öncelikle meyvelerimi güzelce yıkıyoruz temizliğinden emin olduğumuzda kabuklarını soyuyoruz ancak beyaz yerlerine gelmeyecek biçimde dikkatlice ????. Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Yalnızca 3 Materyal İle Pastane Limonatası Tanımı İçin Materyaller 1 orta uzunluk limon1 orta uzunluk portakal1 çay kaşığı limon tuzu1 su bardağı şeker Yalnızca 3 Materyal İle Pastane Limonatası Tanımı Yapılışı Öncelikle benim üzere buzluğunuzda hazır meyvenizden yoksa bir gece evvelden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
Konut Limonatası Tanımı İçin Materyaller 3 adet limon2 uzun çay bardağı şeker (Şeker sevme oranına nazaran bu 1 bardak yahut 1.5 da olabilir)1.5 litre içme suyu Mesken Limonatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Limonların kabuklarını rendeliyoruz. Şekerimizi ilave edip güzelce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Pastane Limonatası Tarifi İçin Malzemeler *4 adet limon *5 yemek kaşığı şeker *1 5 litre su Pastane Limonatası Tarifi Yapılışı Öncelikle limon kabukları rendelenir ve şeker ile karıştırılır Daha sonra suyu sıkılan limonlar kabuk ve şeker karışımı ile iyice karıştırılır, posada karışımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
* Pastane Limonatası Tarifi İçin Malzemeler *2 5 limon *1 5 su bardağı şeker *1 portakal *2 5 lt su Pastane Limonatası Tarifi Yapılışı Limon ve portakalın kabuklarını rendeleyin, şekerle 810 dakika ezin, sonra limon ve portakalın suyunu sıkıp içine katın Blender ile 5 dakika çırpın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt