Pastane Metodu Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yumurta
- 3 fincan şeker
- 3 fincan un
- Yarım çay bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 2 bardak süt
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı margarin
- 2 paket vanilya
- 1 çay bardağı damla çikolata (isteğe bağlı)
- 1 kutu 200 gram krem şanti
- 1,5 su bardağı süt
Pastane Yolu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri mikserle beyazlayana kadar çırpılır.
- Kalan gereçler eklenip spatula ile karıştırılır.
- 160 derece fırında kek şişene kadar tutulur.
- Muhallebisi için bütün gereçler koyulup güzelce çırpılır, yumurtanın kesilmemesi için çırpma süreci yeterli yapılmalı.
- Kekin ortadan ikiye bölüp ortasına krema sürülür. Daha sonra üzerine krem şanti sıvanır ve üzerini istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz pastanızı hazır.
Pastane Metodu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı