Pastane Metodu Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yumurta
- 3 fincan şeker
- 3 fincan un
- Yarım çay bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 2 bardak süt
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı margarin
- 2 paket vanilya
- 1 çay bardağı damla çikolata (isteğe bağlı)
- 1 kutu 200 gram krem şanti
- 1,5 su bardağı süt
Pastane Yolu Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri mikserle beyazlayana kadar çırpılır.
- Kalan gereçler eklenip spatula ile karıştırılır.
- 160 derece fırında kek şişene kadar tutulur.
- Muhallebisi için bütün gereçler koyulup güzelce çırpılır, yumurtanın kesilmemesi için çırpma süreci yeterli yapılmalı.
- Kekin ortadan ikiye bölüp ortasına krema sürülür. Daha sonra üzerine krem şanti sıvanır ve üzerini istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz pastanızı hazır.
Pastane Metodu Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.