Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pastane Usulü Tavuk Göğsü

Pastane Usulü Tavuk Göğsü
0
27

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Pastane Adabı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 ml süt
  • 100 gr margarin yahut tereyağı
  • Yarım su bardağı un
  • Yarım su bardağı şeker
  • 1 pk vanilya
Muhallebi pişince ;
  • Yarım su bardağı buz üzere süt
Ganaj sosu için;
  • 1 paket krema
  • 100 gr damla çikolata

Pastane Metodu Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yağı tencereye alıp eritiyoruz.
  2. Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  3. Ardından şekeri, sütü ve vanilyayı ekleyip kaynayıp yoğunlaşana kadar karıştırıyoruz.
  4. Muhallebiyi ocaktan alıp üzerine buz üzere sütü ekleyip mikserle çırpıyoruz.
  5. Kuplara alıp soğumasını bekliyoruz.
  6. O ortada ganaj için kremayı ocağa alıp ısıtıyoruz içine damla çikolataları ekleyip altını kapatıyoruz.
  7. Kıvam alınca muhallebinin üzerine döküp dinlenmeye hazır:).
Pastane Yolu Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt