Pastane Adabı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 500 ml süt
- 100 gr margarin yahut tereyağı
- Yarım su bardağı un
- Yarım su bardağı şeker
- 1 pk vanilya
- Yarım su bardağı buz üzere süt
- 1 paket krema
- 100 gr damla çikolata
Pastane Metodu Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yağı tencereye alıp eritiyoruz.
- Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
- Ardından şekeri, sütü ve vanilyayı ekleyip kaynayıp yoğunlaşana kadar karıştırıyoruz.
- Muhallebiyi ocaktan alıp üzerine buz üzere sütü ekleyip mikserle çırpıyoruz.
- Kuplara alıp soğumasını bekliyoruz.
- O ortada ganaj için kremayı ocağa alıp ısıtıyoruz içine damla çikolataları ekleyip altını kapatıyoruz.
- Kıvam alınca muhallebinin üzerine döküp dinlenmeye hazır.