
Pastanedekileri Aratmayan Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 lt süt
- 2 adet yumurta
- 2 tepeleme yemek kaşığı kakao
- 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağından biraz az şeker
- 1 tutam tuz
- 2 yemek kaşığı krema
- 180 gram çikolata (bitter yahut sütlü)
- 75 gram tereyağı
Pastanedekileri Aratmayan Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kakao ,nişasta ,tuz ve şekeri kuru halde karıştırıyoruz.
- Yumurtaları ekleyip altını açıp güzelce çırpıyoruz.
- Yavaş yavaş sütü ekliyoruz.
- Pürüzsüz olana kadar pişiriyoruz.
- Kremamızı ekliyoruz.
- Altını kaptır kapatmaz çikolataları ekleyip tereyağımızı da koyuyoruz.
- İstediğimiz üzere servis ediyoruz.
- Ben ortalarına biraz kakaolu bisküvi koyarak servis ettim.

Pastanedekileri Aratmayan Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı