Patates Çanağı Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet patates
- Yarım demet maydanoz
- Tuz
- Pulbiber
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
Patates Çanağı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önceden haşladığımız patatesleri küçük küçük doğradığımız maydanoz ile harmanlıyoruz.
- Baharatları ekleyip, şekil veriyoruz.
- Bir kapta yoğurt, mayonez ve sarımsağı hazırlıyoruz.
- Şekil verdiğimiz patates çanağına önce yoğurtlu sosu döküyoruz.
- Ardından pulbiber ve tereyağla hazırladığımız sosu üzerinden geçiriyoruz. Şimdiden afiyet olsun
)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.