elektronikci
FD Üye
Patates Çanağında Garnitür Salatası Tarifi İçin Malzemeler
- 6 adet orta boy haşlanmış patates
- 1 kavanoz garnitür
- 6 adet kornişon turşu
- 1.5 limon suyu
- Pulbiber
- Karabiber
- Tuz
- Mayonez
- Dereotu
- Mayonez
Patates Çanağında Garnitür Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Haşlanmış patatesleri bir ezici yardımıyla ezelim ve üzerine baharatı tuzu ve limon suyunu dökerek karıştıralım.
- En son ince doğranmış maydanoz ve dereotunu atarak elimizle yoğurup çanak şeklini verelim.
- Garnitürü bir süzgeçe dökelim ve yıkadıktan sonra bir kaba alalım. Üzerine ince doğranmış kornişon turşuyu atalım.
- Üzerine bir kase kadar mayonez sıkalım bunu kontrollü bir şekilde yapalım. Karıştırıp, patates çanağının içerisine koyarak servis yapalım.