Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Patatesli Kabaklı Akıtma

Patatesli Kabaklı Akıtma
0
51

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
patatesli-kabakli-akitma.jpg

Patatesli Kabaklı Akıtma Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su brd süt (250 ml)
  • 2 adet orta boy patates rendesi
  • 2 adet kabak rendesi
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kabarma tozu
  • Tuz
  • 2,5 3 su bardağı kadar un (Hamur akışkan olacak)
  • Bir tutam maydanoz

Patatesli Kabaklı Akıtma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurtalarımızı bir fiske tuzla çırpalım.
  2. Sütü ve sıvı yağı ekledikten sonra biraz karıştıralım.
  3. Patates,kabak rendesini ve maydanozları ilave edelim. İyice karıştıralım. Un,tuz ve kabartma tozunuda ekledikten sonra akışkan bir hamur haline getirelim. Un ilavesini harcın kıvamına göre artırabilirsiniz veya eksiltebilirsiniz.
  4. Krep tavamızı her pişirmede yağlayalım. Orta ocağın yüksek ayarında pişirelim.
  5. Kahvaltı için güzel bir öneri. Gözleme tadında yumuşacık,lezzetli, pratik kahvaltı için nefis bir tad. ????şimdiden yapacak olanlara kolay gelsin????????Afiyet olsun ????????????????????.
Patatesli Kabaklı Akıtma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt