Patatesli Mantarlı Graten Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet patates
- 1 paket mantar
- 1 paket krema
- 2 su bardağı süt
- Tuz
- Karabiber
- Rendelenmiş kaşar peynir
Patatesli Mantarlı Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 adet patatesimizi ve 1 paket kültür mantarımızı soyup yıkayıp doğruyoruz .
- Fırın borcamına diziyoruz.
- Üstüne 2 su bardağı sütümüzü karabiberi tuzu ekleyip 200 derecelik fırına sürüyoruz.
- Patateslerimizi denetim ediyoruz çatal batar kıvamda olunca üstüne 1 paket kremamızı ekliyoruz.
- Krema kızarmaya başlayınca üzerine rendelenmiş kaşarımızı ekliyoruz.
- Kaşarımız kızarınca fırından çıkarıyoruz dumanı üstünde patatesli mantarlı gratenimiz hazır. Afiyet olsun ????.