Patatesli Sucuklu Çorba Tanımı İçin Gereçler
- 2 küçük uzunluk soğan
- 3 orta uzunluk patates
- 1 parmak büyüklüğünde sucuk
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
- 1 litre su
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 2 tatlı kaşığı tuz
Patatesli Sucuklu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak, minik minik doğradığımız soğanlarımızı tereyağ ve sıvı yağla öldürelim.
- Soğanlarımız öldükten sonra salçayı ekleyelim.
- Minik küp küp doğradığımız patateslerimizi ekleyelim biraz karıştırdıktan sonra suyumuzu ekleyelim.
- Sonrasında sucuklarımızı ekleyelim, pişmeye bırakalım.
- Ocaktan indirmemize yakın baharatlarını ekleyelim. Şimdiden afiyet olsun.