Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Patatesli Taşlık Yahnisi

Patatesli Taşlık Yahnisi
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
patatesli-taslik-yahnisi.jpg

Patatesli Taşlık Yahnisi Tarifi İçin Malzemeler

  • 750 gram tavuk taşlık
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 1 adet iri boy soğan
  • 2 – 3 adet patates
  • 2 çorba kaşığı salça
  • Tuz, karabiber, kekik
  • Sıcak su

Patatesli Taşlık Yahnisi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavuk taşlıkların zarını ayıklayıp iyice yıkayalım.
  2. Uygun bir tencereye alıp, üzerini 3 parmak geçecek kadar sıcak su koyalım. Çok az suyu kalana kadar haşlayalım. Kalan suyu süzelim.
  3. Süzülmüş taşlıkların üzerine tereyağını ilave edip kavuralım.
  4. Soğanı piyazlık doğrayıp tencereye ekleyelim, soğanlar yumuşayana kadar taşlıklarla birlikte kavuralım.
  5. Salçayı, tuz ve karabiberi ilave edip, salçanın kokusu çıkana kadar çevirelim.
  6. Göz kararı sıcak su ilave edip 15 dakika kadar kısık ateşte kaynatalım.
  7. Küp küp doğradığımız patatesleri ekleyip, patatesler yumuşayana kadar pişirelim.
  8. Servis ederken üzerine kekik serpelim. Afiyet olsun.
Patatesli Taşlık Yahnisi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt