Patetesli Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kereviz
- 1 orta uzunluk soğan
- 2 adet büyük uzunluk patates
- Yeterince zeytin yağı
- 1 adet orta uzunluk havuç
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı tuz
Patetesli Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yıkayıp kabuklarını soyduğumuz soğanı küp, küp doğrayıp uygun bir tencereye alıp üzerine, doğradığımız havucu katıp gereğince zeytin yağı ek edip yumuşayana kadar kavrulur.
- Daha sonra 2 yemek kaşığı salça katıp tekrar kavrulur.
- Yıkayıp, kabuklarını soyup küp, küp doğradığımız kereviz ve patatesleri de ek edip kavurup üzerini az geçecek kadar su katıp tuzunu da ek edip orta ateşte pişirilir. Afiyet olsun????????.