Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Patlamış Mısır

Patlamış Mısır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı mısır
*2 yemek kaşığı zeytinağı
*1 çay kaşığı tuz

Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Yapılması çok kolay ama lezzet farkı da önemlidir
Sıvı yağ ile yapılması tercih edilen mısırı ben zeytin yağı ile yapıyorum
Sıvı yağım bitmişti film keyfi ile harika bir patlamış mısır hiç de fena olmaz bende sıvı yağ olmadığı için zeytinyağı ile mısırlarımı patlattım
sizde deneyin enfes oluyor

Similar threads

Soslu Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *Yarım su bardağı mısır *1 yemek kaşığı yağ *2 çay kaşığı tuz *1 adet tavuk bulyon Soslu Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Çok lezzetli ve mükemmel bir tarif vereceğim bugün sizlere Arkadaşlarım çok sevdiler bunuHerkes patlamış mısırı çok sever...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 avuç patlatmalık mısır *1 yemek kaşığı su *Az tuz Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Derin bir kaseye mısırı, suyu koyun ve az tuz serpin Kasenin ağız kısmını streç filmle kapatın ve kürdan ile bir kaç delik açın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı mısır *1 tatlı kaşığı tuz silme *2 yemek kaşığı sıvı yağ Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Tuzunu tutturamayanlar için
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Körili Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 avuç yayla mısır *1 çay kaşığı köri *1 çay kaşığı tuz *1 çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber *13 çay bardağı sıvı yağ Körili Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Sıvı yağ içine mısırlar eklenir Yağ ısınmaya başlayınca tuz, köri ve toz kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı mısır *1 tatlı kaşığı tuz *4 yemek kaşığı sıvı yağ *Karabiber veya kimyon yada toz acı biber Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı 1 *Bütün malzemeleri tencereye ekleyin *Orta ateşte arada bir karıştırarak pişirin Afiyet olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,500Konular
982,390Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt