Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patlıcan Çullaması (Yöresel Tarif) Bu Tarif Kaçmaz Köz Patlıcanın En Lezzetli Hali

Patlıcan Çullaması (Yöresel Tarif) Bu Tarif Kaçmaz Köz Patlıcanın En Lezzetli Hali
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
patlican-cullamasi-yoresel-tarifbu-tarif-kacmaz-koz-patlicanin-en-lezzetli-hali.jpg

Patlıcan Çullaması (Yöresel Tarif) Bu Tanım Kaçmaz Köz Patlıcanın En Lezzetli Hali Tanımı İçin Materyaller

  • 4 – 5 adet közlenmiş kabukları soyulup doğranmış patlıcan
  • 4 – 5 adet yeşil biber
  • 3 adet soğan
  • 1 adet kabukları soyulmuş iri domates
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Maydanoz

Patlıcan Çullaması (Yöresel Tarif) Bu Tanım Kaçmaz Köz Patlıcanın En Lezzetli Hali Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğanı yarım ay halinde doğrayıp tavaya alın sıvı yağı gezdirip pembeleşene dek kavurun.
  2. Akabinde yemeklik doğranmış yeşil biberi de ekleyip 5 dakika kavurun.
  3. Yarım yemek kaşığı salçayı ekleyip çiğ kokusu çıkana dek karıştırın.
  4. Kabuğu soyulmuş domatesi ve közlenmiş doğranmış patlıcanı da ekleyip kısa bir mühlet daha karıştırıp tuz pulbiberini ekleyip tavanın ağzını kapatın 5 dakika bu halde pişsin.
  5. Ocaktan almaya yakın bir turam üzerine maydanoz gezdirip sıcak servis edin. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????.
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt