Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patlıcan Tabağı

Patlıcan Tabağı
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
patlican-tabagi.jpg

Patlıcan Tabağı Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram yağsız kuzu eti
  • 2 büyük bostan patlıcanı
  • 3 adet domates
  • 2 adet biber
  • 1 adet acı biber
  • 1 adet soğan
  • Tuz
  • Yağ

Patlıcan Tabağı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Eti kuşbaşı doğrayıp kaynatın. Güzelce pişsin.
  2. Patlıcanları ortadan bölüp fırına verin.
  3. Tencerede soğanı kavurun, domates ve biberleri ek edin.Etle karıştırın.Biraz da bu türlü pişsin.
  4. Et suyundan biraz ek edebilirsiniz.
  5. Patlıcanlar piştikten sonra içini kaşık yardımıyla çıkarın. Ancak bozulmaması için dikkatli olun.
  6. Çıkardığınız içliği et soteyle karıştırın.
  7. Tuzunu ,acısını denetim edin.
  8. En son patlıcanları doldurup kaşar peyniri ek edin.
  9. 180 derecede pişirin.
 
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt