Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patlıcan Tava (Adana Usulü)

Patlıcan Tava (Adana Usulü)
0
105

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
patlican-tava-adana-usulu-7.jpg

Patlıcan Tava (Adana Usulü) Tanımı İçin Materyaller

  • 3 -4 adet kemer patlıcan
  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 1 baş sarımsak
  • 5 adet domates
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım su bardağını sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Patlıcan Tava (Adana Usulü) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle küp doğradığımız patlıcanları tuzlu suda yarım saat bekletelim eti yağı salçayı tencerede karıştırıp üzerine sarımsakları(, sırayla karıştırmadan )
  2. Yıkadığınız patlıcanları ekleyin üzerine domates ve biberi ekleyin, altını açın kaynayınca altını kısın kısık ateşte pişecek hiç karıştırmayacaksınız ( şayet domatesiniz susuz ise yarım çay bardağı su ekleyebilirsiniz )
  3. Bir sefer kaynarken hafif hafif bastırın ( karıştırmayın ) altını kapanca üzerine karabiberini ekleyin miss????????.
 
858,498Konular
982,049Mesajlar
30,032Kullanıcılar
lemonqelSon üye
Üst Alt