Patlıcan Ve Kabak Yatağı Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet patlıcan
- 1 adet kabak
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
- 1 su bardağı kaşar rendesi
- Domates sos sürelim
Patlıcan Ve Kabak Yatağı Tanımı Yapılışı
- 1 patlıcan, 1 kabak ortadan ikiye ayıralım çok az içini oyalım.
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 diş sarımsak, karabiber, tuz karıştırıp sürelim.
- Üzerine domates sos sürelim.
- Sosun üzerine rendelenmiş kaşar ek edip 200 derece fırınlayalım.
Afiyet olsun.
Diyet akşam menüsü doyurucu.