Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Patlıcan Yatağında Et Sote

Patlıcan Yatağında Et Sote
0
48

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
patlican-yataginda-et-sote.jpg

Patlıcan Yatağında Et Sote Tanımı İçin Gereçler

  • 5 adet patlıcan
  • 1 adet büyük uzunluk soğan
  • 2 adet sivri biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 2 adet domates
  • 500 gram kuşbaşı et
  • Sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Tuz

Patlıcan Yatağında Et Sote Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Patlıcanları közleyelim.
  2. Kabuklarını soyduğumuz patlıcanları ince ince doğrayıp orta uzunluk borcama yayalım.
  3. Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirelim.
  4. Etlerimizi yıkayalım.
  5. Düdüklü de 30 -35 dk kadar haşlayalım.
  6. Akabinde küp küp doğrayalım.
  7. Genişçe bir tavada soğan, sivri biber, kırmızı biberi ve domatesi güzelce kavuralım.
  8. Doğramış olduğumuz etleri ekleyip karıştıralım üzerine 1 diş sarımsak rendeleyelim.
  9. 1 yemek kaşığı salçayı suyla eritip içerisine pulbiber, karabiber, kimyon, tuz ekleyip et yemeğinin üzerine dökelim.
  10. 2 dk kadar harmanlandıktan sonra patlıcanın üzerine dökelim.
  11. Süslemesi için domatesleri halka formunda kesip yemeğin üzerine dizelim.
  12. Biberleri de ortadan ikeye doğrayıp domateslerin yanına dizebilirsiniz.
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt