Patlıcanlı Rulo Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet patlıcan
- 3 adet domates
- 1 avuç mozzarella
- 1 avuç parmesan peyniri
- 8 küçük mantar
- 1 kırmızı biber
- 1 tutam tuz ve karabiber
- Zeytin yağı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
Patlıcanlı Rulo Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Fırını 200 derecede açın.
- Patlıcanları alın ve uzunlamasına kesin.
- Bir pişirme kağıdı alın, bir fırça ile zeytinyağı sürün.
- Patlıcanları üst üste koyun.
- Üzerine tuz ekleyin.
- Fırına yerleştirin.
- Domates, mantar, mozzarella peyniri ve kırmızı biberi küçük kesimler halinde kesin.
- Patlıcanları fırından çıkarın.
- Sos gereçlerini bir kapta karıştırın.Sosu ekleyin.
- Kesilmiş gereçleri ekleyin.
- Pişirme kağıdı ile sarın.Fazla sıkmayın.
- Üzerine parmesan ekleyin.
- 200 derecede 15 dakika fırına koyun. Afiyet olsun ????????????.