Pavlova Tarifi İçin Malzemeler
- 5 adet yumurta beyazı
- 1.5 su bardağı şeker
- 1 çimdik tuz
- 1 çay kaşığı sirke
- 3 çay kaşığı mısır nişastası
- 1 paket krema
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı labne
- Keçi sütü reçeli
- Çilek
- Yabanmersini
- Kumkat
- Frenk üzümü
- Çikolata
Pavlova Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri köpük köpük oluncaya kadar çırpalım.
- Sirke nişastayı söndürmeden spatula yardımı ile söndürmeden karıştıralım.
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye pavlavayı ekleyelim ortası biraz yuvarlak olsun.
- 120 derecede 80 dakika pişirelim.
- Pişen pavlovayı 1 saat oda sıcaklığında fırında bekletelim.
- Kreması için: Krema şekeri vanilyalı çırpalım.
- Köpük köpük olunca labnesini ekleyelim ve en keçi sütü reçeli karıştıralım.
- Soğuyan bezeye kremasını ekleyelim.
- Üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
- Servis edeceğiniz zaman kremasını ekleyelim beze yumuşamasın .