Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Paylaşımlı Ekran Kartı ?

Hoş geldin! NortiX00 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Paylaşımlı Ekran Kartı ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Başlık olarak belirttiğim gibi paylaşımlı ekran kartıdan doğan bi sorunum var forumda biraz bakındım http:wwwfrmtrcomgunceldriverbiosfirmware3241095toshibasatellitea30020cbiosayarlarinanasilgireccmhtml
bu konu biraz yardımcı oldu fakat arkadaşların bahsetmiş olduğu vga onboard veya max 1024 gibi terimlerle kendi biosumda karşılaşamadım
Ram den alıp ekran kartımı nasıl güçlendirebilirim ?
Ekran kartım:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Bilgisayarım: Toshiba Satellite A300 PSAG8E

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim

Similar threads

Bilgisayar satın alırken en çok sorulan sorulardan biri olan paylaşımlı ekran kartı konusuna değineceğiz. Bu makalemizde “Paylaşımlı ekran kartı nedir?, Paylaşımlı ekran kartı nasıl kullanılır? ve Paylaşımlı ekran kartı iyi midir?” sorularına cevap vereceğiz. Paylaşımlı ekran kartı nedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Slm Arkadaşlar pes 13 için ekran kartımı 128 mb yapacağım ama laptopun biosuna girince advenced menüsünde ekran kartıyla alakalı bilgiler yokBios menüsü boş gibi duruyorBu arada ekran kartım paylaşımlıdır Pc ise SAMSUNG RV511 A05TR dir Ram 2 gb Eğer çözümü varsa lütfen cevap atınız Şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Slm Arkadaşlar pes 13 için ekran kartımı 128 mb yapacağım ama laptopun biosuna girince advenced menüsünde ekran kartıyla alakalı bilgiler yokBios menüsü boş gibi duruyorBu arada ekran kartım paylaşımlıdır Pc ise SAMSUNG RV511 A05TR dir Ram 2 gb Eğer çözümü varsa lütfen cevap atınız Şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bugün bilgisayara format attım ve ekran kartı driverlarını yüklediğin halde ekran kartını görmüyo standart vga bağdaştırıcı diyo arkadaşlar lütfen yardım edin leptobumun sürümü : Toshiba Satellite L655 PSK1EE Lütfen yardımcı olun arkadaşlar driver indiren programlar denedın ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Paylaşımlı Ekran Kartı Nedir? Bilgisayarımızdan daha iyi görüntü kalitesinde performans alabilmek için olarak ekran kartları kullanıyoruz. Hatta ekran kartı almak isteyenler için her ay güncellenmiş bir şekilde En İyi Ekran Kartları listemizi sizler için yayınlıyoruz. Fakat bu ekran kartlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt