Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pazar Kahvaltısı

Pazar Kahvaltısı
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

• Gözleme
  • Domates
  • Salata
  • Zeytin
  • Reçel
  • Bal
  • Salam
  • Pastırma
  • Yumurta
  • Salça
  • Çay
  • Ekmek
Pazar kahvaltısı fikir olsun düzgün pazarlar????????

Similar threads

Zeytinyağlı biber dolması Pizza ekmekleri Patatesli börek Pankek Patates kızartması Zeytin tabağı Peynir tabağı Reçel çeşitleri Kahvaltılık çikolata Salata domates söğüş Salam Kerti peynir ( Erzurum usulü) Sıcak çay Herkese iyi pazarlar diliyorum. Aile kahvaltısı vazgeçilmez olanıdır eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Pratik Gözleme (Pazar Kahvaltısı) Tanımı İçin Gereçler Hamuru için; 1 su bardağı süt (Ben kupa kullandım)2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz Üzeri için; Tereyağ İçi için; 3-4 adet patates2 kuru soğanSıvı yağPulbiberKarabiberKimyonTuz3-4 yemek kaşığı domates sos Pratik Gözleme (Pazar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Ispanaklı gül böreği Sakallı poğaça Domates Salatalık Patates kızartması Yumurta Zeytin Çikolata Çilek reçeli Salam Tahin helvası Kırmızı biber turşu su Beyaz peynir Tulum peyniri Yoğurt Ketçap Mayonez Çok hoş bir pazar kahvaltısı menüsü siz daha da ekleye bilirsiniz. Lakin suanki imaj su bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Guzel Bir Kahvaltı Masası Nasıl Hazırlanır Herkese iyi pazarlar sevgili hanımlar ve beylerYine guzel bir pazar sabahı hava gayet guzel şimdi sizlere bu guzel pazar gunune ozel mukellef bir Kahvaltı Masasıı hazırlamaya calışacağım ozellikler beyler sizler eşlerinize cocuklarınıza guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Salatalık Domates Çilek Havuç Siyah zeytin Avokado soslu kepek ekmek Antep fıstıklı salam Yumurta Avokado sosunu ekmeğin üstüne sürdüm. Üstüne tavada kırdığım yumurtayı da üstüne koydum ????Böylelikle enfes bir atlet kahvaltısı oldu diyette olanların tam doyumluk kahvaltısı olabilir.
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt