Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pratik Gözleme (Pazar Kahvaltısı) Tanımı İçin Gereçler
Hamuru için;
1 su bardağı süt (Ben kupa kullandım)2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
Tereyağ
İçi için;
3-4 adet patates2 kuru soğanSıvı yağPulbiberKarabiberKimyonTuz3-4 yemek kaşığı domates sos
Pratik Gözleme (Pazar...
Ispanaklı gül böreği Sakallı poğaça Domates Salatalık Patates kızartması Yumurta Zeytin Çikolata Çilek reçeli Salam Tahin helvası Kırmızı biber turşu su Beyaz peynir Tulum peyniri Yoğurt Ketçap Mayonez Çok hoş bir pazar kahvaltısı menüsü siz daha da ekleye bilirsiniz. Lakin suanki imaj su bile...
Guzel Bir Kahvaltı Masası Nasıl Hazırlanır
Herkese iyi pazarlar sevgili hanımlar ve beylerYine guzel bir pazar sabahı hava gayet guzel şimdi sizlere bu guzel pazar gunune ozel mukellef bir Kahvaltı Masasıı hazırlamaya calışacağım ozellikler beyler sizler eşlerinize cocuklarınıza guzel...
Salatalık Domates Çilek Havuç Siyah zeytin Avokado soslu kepek ekmek Antep fıstıklı salam Yumurta Avokado sosunu ekmeğin üstüne sürdüm. Üstüne tavada kırdığım yumurtayı da üstüne koydum ????Böylelikle enfes bir atlet kahvaltısı oldu diyette olanların tam doyumluk kahvaltısı olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.