bilgisayarci
FD Üye
Pazı Sapı Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
- 1 bağ pazı sapı
- 1 adet soğan
- 1.5 yemek kaşığı salça
- 2 diş sarımsak
- 2 adet yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Sıvı yağ
- 2/3 su bardağı su
Pazı Sapı Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğan ve pazı saplarını minik minik doğrayın.
- Önce tavada soğanı biraz kavurun.
- Sonrasında pazı saplarını koyup biraz kavurun.
- Salçasını da ekleyin. Suyunu ekleyip altını kısıp yumuşayana kadar pişirin.
- Yumuşadıktan sonra 2 yumurtayı çırpıp üzerine ilave edip karıştırın. Yemeğiniz servise hazır. Ben yoğurt ile servis yaptım. Afiyet olsun.