Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc Kitlenip Mavi Ekran Geliyor:(

Pc Kitlenip Mavi Ekran Geliyor:(

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere de açmış olabilirim biraz acemiyim bu konuda affola Evet başlıkta da belirttiğim gibi şu son 23 haftadır bilgisayarım oyun oynarken kapanıyor ve açarken de mavi ekran geliyor Crash dump gibi bi yazı hatırlıyorum bi de %de dolma var 100 olunca pc yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
evet arkadaslar pc yi normal acarken mavi ekran gelip reset atıyor , güvenli kipte açmaya kalktıgımdada aynı şey , ve format atmayıda denedim son çare olarak f8 ekranı gelmeden önce yine mavi ekran ne yapacagımı şaşırdım mavi ekranda aynen şöyle bir hata var Irql Not Less Equal Stop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar benim bir kameram var formattan sonra çalışmıyordu ama DriverEasy programıyla driverleri kurduktan sonra çalışmaya başladı ama bu sabah kamera güzel güzel çalışırken şimdi çalışmıyor lütfen yardım çözeni söz +replerim lütfen yardım! Arkadaşla faceden görüntülü konuşacaktık görüntülü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar benim bir kameram var formattan sonra çalışmıyordu ama DriverEasy programıyla driverleri kurduktan sonra çalışmaya başladı ama bu sabah kamera güzel güzel çalışırken şimdi çalışmıyor lütfen yardım çözeni söz +replerim lütfen yardım! Arkadaşla faceden görüntülü konuşacaktık görüntülü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,528Konular
981,488Mesajlar
31,429Kullanıcılar
gule_2121Son üye
Üst Alt