Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pekmezli Muhallebi (6+ Ay)

Pekmezli Muhallebi (6+ Ay)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pekmezli Muhallebi (6+ Ay) Tarifi İçin Malzemeler

*1 tatlı kaşığı pirinç unu
*1 tatlı kaşığı yulaf unu
*1 tatlı kaşığı irmik
*1, 5 çay bardağı su
*1 tatlı kaşığı pekmez

Pekmezli Muhallebi (6+ Ay) Tarifi Yapılışı

Similar threads

Portakallı Pekmezli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler *100 ml taze sıkılmış portakal suyu *100 ml süt *1 tatlı kaşığı pirinç unu *1 tatlı kaşığı irmik *2 tatlı kaşığı pekmez *Çok az portakal kabuğu rendesi Portakallı Pekmezli Muhallebi Tarifi Yapılışı Pekmez hariç bütün malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kızılcık ve Pekmezli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler *4 su bardağı su *Yarım çay bardağı pirinç unu *1 çay bardağı irmik *1 çay bardağı kızılcık *1 yemek kaşığı pekmez ve ceviz Kızılcık ve Pekmezli Muhallebi Tarifi Yapılışı Pirinç unu, su, kızılcık ve irmik kaynatılır Muhallebi kıvamına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Pekmezli Muhallebi Nasıl Yapılır Pekmezli Muhallebi Tarifi Malzemeler: 5 su bardağı süt 3 çorba kaşığı pirinç unu 2 çorba kaşığı buğday nişastası 1 tatlı kaşığı un 1 tatlı kaşığı tereyağı Üstüne: 2'şer çorba kaşığı üzüm pekmezi Yapılışı: Tencereye süt, pirinç unu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Acil Tatlı ( Pekmezli ) Tarifi İçin Malzemeler *2 *su bardağı pekmez *3 su bardağı su *2 yemek kaşığı dolusu un *1 yemek kaşığı dolusu nişasta *10 – 12 *tane ceviz (isteğe göre) “ben kullanmadım motifli kalıplar kullanmayı tercih ettim ) “ Acil Tatlı ( Pekmezli ) Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Balkabaklı Pekmezli Bebek Muhallebisi Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı yulaf unu *1 yemek kaşığı irmik *1 yemek kaşığı pirinç unu *1 su bardağı su *2 yemek kaşığı kabak tatlısı *2 yemek kaşığı pekmez *1 yemek kaşığı dövülmüş ceviz Balkabaklı Pekmezli Bebek Muhallebisi Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt