Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pembe Renkli Güllaç

Pembe Renkli Güllaç
0
157

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111

Pembe Renkli Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

• 6 yaprak güllaç
  • Yarım litre süt
  • Yarım bardak pancar suyu
  • 1 su bardağı şeker
  • Vanilin
  • Çekilmiş ceviz

Pembe Renkli Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir adet pancarı kabuklarını soyup haşladım.
  2. Pancar ile salâta yaptım. Kalan suyu güllaç ta kullandım.
  3. Süt,şeker ve pancar suyunu şekerler eriyene kadar ısıttım.
  4. İçine vanilini ekledim.
  5. Dikdörtgen küçük uzunluk borcama evvel güllacı koyup karışımdan kepçeyle ıslattım.
  6. 3 yaprak sonra cevizleri ekledim.
  7. En son güllaç yaprağını koyduktan sonra servisten evvel soğuk süt gezdirdim. Afiyet olsun.
Pembe Renkli Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Çilekli Güllaç Tarifi İçin Malzemeler 11 yaprak güllaç2 litre süt3 su bardağı toz şeker250 gram çilek1 küçük kase kıyılmış ceviz Çilekli Güllaç Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sütü tencereye boşaltalım. Şekeri ekleyelim. Ara sıra karıştırarak şekerin erimesini sağlayalım. Sütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Soğuk Baklava Tadında Güllaç Tanımı İçin Malzemeler 10 adet güllaç yaprağı2 litre süt1 su bardağı toz şeker2 paket toz krem şanti3 paket vanilin1 paket sıvı krema (yarı çırpılmış)100 gram fındık100 gram badem100 gram ceviz2 paket bitter çikolata Süslemek için: 1 tutam toz antep fıstığı1 tutam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ramazan'ın en özel tatlılarından olan Güllaç iftar sofralarını süslemek için sabırsızlıkla bekliyor. Hem sağlıklı hem de hafif olan güllaç tatlısı, Türk mutfağının klasik lezzetlerinden. Pekala konutta güllaç yapılır mı? Güllaç yapmanın püf noktaları nelerdir? En âlâ ve en lezzetli güllaç nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ramazan'ın en özel tatlılarından olan Güllaç iftar sofralarını süslemek için sabırsızlıkla bekliyor. Hem sağlıklı hem de hafif olan güllaç tatlısı, Türk mutfağının klâsik lezzetlerinden. Pekala meskende güllaç yapılır mı? Güllaç yapmanın püf noktaları nelerdir? En düzgün ve en lezzetli güllaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Malzemeler : 1011 güllaç yufkası 2,5 lt süt 750 gr toz şeker 1 paket şekerli vanilin Nar taneleri Dövülmüş ceviz veya antep fıstığı Hazırlanışı : 1 Süt ve şekeri kaynatın Vanilini ekleyip ılıtın Bir güllaç yaprağını parlak kısmı yukarı gelecek şekilde tepsiye serin Üzerine bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt