Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

PerİŞan haldeyİm yardim

PerİŞan haldeyİm yardim
0
107

Similar threads

Nasıl da aşığım sana bir Bilsen Nasıl sarılmak geliyor sana İcimden Sensin elbette daha cok bilen Benden Nasıl ozledim seni bir bilsen Bu aşk tarif edilmez bunu bilesin Suyun rengini anlatabilir misin Gulun kokusun bana Anlatsana Şekerin tadı gibi bendeki bu Sevda Bir acaip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Sorma Ne Haldeyim Akor Sorma Ne Haldeyim Nota gun ağarınca boynum bukulur notası imagessormanehaldeyimnotalari5ada7dc50e842
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Sorma ne haldeyim notaları, Sorma ne haldeyim şarkısının notaları, sezen aksu sorma ne haldeyim sozu ve gitarnotaları, sorma ne haldeyim fulut notaları gun ağarınca boynum bukulur dalarım uzaklara gonlum sıkılır sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım zaman zaman sorma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Sozu Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Şarkı Sozleri Sorma Ne Haldeyim Sozleri Zeki Muren Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Sozleri Gun ağarınca boynum bukulur Dalarım uzaklara gonlum sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
GOR BAK ŞİMDİ NE HALDEYİM YIKILMIŞ UMUTLARIM KIRIK BİR KALBİM VARDI İCİNDE SEN OLAN DİNMEK BİLMEYEN BİR YARAM VARDI YILLARDIR KANYAN VE ŞİMDİ SEN SOYLE KABUK BAĞLARMI SEN OLMADAN NASIL YAŞADIM BİLMİYORUM YILLARCA HASRETİNLE KULLENEN BİR AŞKI YAKMANIN NE ANLAMI VARDI GOR BAK ŞİMDİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt