Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pes 6 Exe LAZIM !

Pes 6 Exe LAZIM !
0
136

Similar threads

Arkadaslar Çok Acele Lazim Bİ Hayir Sever Pes 5 İn ÜÇÜncÜ Cd Sİnİ Megauploada YÜkleye Bİlİrmİ + Rep Valla SÜper PaylaŞim Olur Çok Lazim 3 Cd Sadece 3 Cd Yetecektİr
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Arkadaslar merhaba Pes 6'yi PC'ye yukledim, oyun mukemmel calisiyor ancak settingsexe dosyasi calismiyor, calismadigi icin de 2 bir oyuncuyu, klavyeyi yada konsolu tanitamiyorum 1 mb'dan daha kucuk bir boyutu olmasi lazim bu settingsexe'nin Biriniz birazcik vakit ayirip upload...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
arkadaşlar pes6 da kardeşimle iki kişilik oynamak istiyorum ancak 2playergözükmüyor,setting kısmından ayarlanabiliyormuş, pes 6 nın settingini birileri upload edebilirmi, internette arıyorum ama bütün linkler eski ve silinmiş
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Bana pes 6 tsl ve 2010 kadro yaması lazım ama tek lınk yada 2 lınk olursa sevinirim tsl formaları olucak her denedıımde formalar karısıktı : pes 6 yamalarınıda koyarsanız sevinirim sımdıden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaslar siteye yeni üye oldum az önce PES 6 nın &yaması diye bir link gözüme carptı ama bulamıorum lütfen bana bulabilirmisiniz !!
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt