Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar oyunu ben yükledim sorun olmadı arkadaş yükledi böyle bir hata ile karşılaştı diğer arkadaş ise hiç hatayla karşılaşmadı fakat oyun açılmıyor acaba sorun nedendir sizde böyle hatayla karşılaştınızmı
yetişin arkadaşlar scarface yükledim oyun açılmıyor yardım acil eğer ***** önerirseniz linkini verin şimdiden sagol yardımlarınızı bekliyorum ya oyunu açmaya çalışıyorum ama bir türlü açılmııyor hata raporu veriyor
beyler ben oblivion u oynayabiliyordum ta ki 2 hafta öncesine kadar
oyuna giriyorum açıyorum savemi başlıyorum 1520 dakka oynuyorum sonra çat
http:imgimcom2226incia6540101
böyle bir hata veriyor her seferinde
oyunu sildim yeniden yükledim, bilgisayara format attım, oyunun güncel...
oyunu 2 kez silip yükledim fakat halen hata veriyor ***** yaptım yine olmadı eskiden oynuyordum formattan sonra böyle hata vermeye başladı
Yardımcı olursanız sevinirim
sims 2 university almış bi arkadaş yükleyememiş ben deniyim dedim olmadı şöyle bi hata veriyor nedeni nedir acaba şimdiden saolun
http:img101**************img1011559adszrt1
Arkadaşlar öncelikle hiçbiyerde bununla ilgili bişey bulamadım İnşallah sizler bana yardım edersiniz
Ben oyunu indirdim partlardan oyunu çıkarttım, oyunu kurdum, gerekli şeyleri yaptım, kurulum bitince autorun hatası veriyor autorun açılmıyor ve oyunu açmak istediğimde de hata raporu çıkıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.